Banners en adoptie

Gebruik van mijn afbeeldingen en teksten

Al mijn afbeeldingen van mijn site mag je van mij downloaden voor eigen gebruik. Uiteraard in het geheel niet mijn privé-foto’s, waar vooral mijn kinderen op staan. Al het andere maak mij niet zoveel uit. Teksten mogen ook gebruikt worden, maar ik verwacht er wel mijn eigen bron bij, als deze gepubliceerd worden. Het cursusmateriaal, lijkt mij vanzelfsprekend, is en blijft persoonlijk voor diegene die deze aanvraagt.

De creatieve plaatjes, zoals de transparante gifjes, psp-critters die ik maak, alsjeblieft alleen voor eigen gebruik. Ik maak ze graag gratis voor iedereen en er zit een hoop tijd en liefde in. Toch ben ik niet de beroerdste als iemand dit op een site wilt zetten. Gebruik erbij de bron:  https://rosa-ilijana.nl of één van mijn hieronder volgende banners.

Adopties

Speciaal voor de creatieve website-eigenaars, die ook met grafische programma’s werken en als hobby eigen afbeeldingen/gifjes maken, heb ik een adoptie-pagina bedacht. Het is niet nieuw en werd altijd veelvuldig gebruikt. Ik zie er nu zo weinig van op het web. Ik daag jullie daarom uit om ook zo’n pagina te maken en op die manier kan het een leuke link-uitwisseling zijn en het fleurt je site op. Het lijkt mij een leuke aanwinst.

Het werkt als volgt, dat je een plaatje adopteert van mijn adoptie-pagina, met een kleine banner erbij en deze op je pagina plaatst. Het hoeft geen uitwisseling te zijn, maar het zal wel leuker zijn als je zelf ook adoptie-abeeldingen maakt en je creativiteit op deze manier verspreid. Laat me weten wat je er van vind en als je die pagina maakt, geef me een bericht. Misschien adopteer ik ook één van jouw plaatjes.

Hier vind je de adoptie-pagina!

 

 

Reacties zijn gesloten.