Zen-engel Ki en engelenbrief schrijven

Zen-engel Ki inwijding

Begin 2009 liet ik me inwijden in de Zen-engel Ki. Een reiki-systeem waardoor we de communicatie met engelen verbeteren en zo ook de samenwerking met engelen.

Ook dit systeem mag ik doorgeven! Dit kan zonder enige andere voorinwijding, je behoeft dus geen reiki te hebben. Ook kinderen op bepaalde leeftijd en ontwikkeling maar dit strikt in overleg met de ouders en indien het kind dit zelf graag wilt en niet de ouders!

Afstand-inwijding met certificaat!

Aanvraag via contactformulier

Aartsengel Michael, Engel der liefde en de rode stralen. ik vraag u aan mijn rechterzijde

Aartsengel Gabriel, Engel der vertrouwen en de blauwe stralen, ik vraag u aan mijn linkerzijde

Aartsengel Raphael, Hoeder der heling en de groene stralen, ik vraag u achter mij en geef mij die kracht om te helen voor mij en andere mensen

Aartsengel Uriel, Hoeder der witte stralen, ik vraag u voor mij en inspireer mijn dag met creatieve gedachten

Serafijn Rose Aura, Hoeder der alle Engelen en de gouden stralen, zweef boven mij geef mij alle hulp die ik deze dag kan gebruiken

 

Mijn eigen inwijdings-ervaring

Een mooie inwijding gekregen in de Zen-engel Ki, wat wil zeggen dat er een betere verbinding komt via de regenboog tot stand gebracht met de engelen en omgeven wordt met diens energieën.

Verscheidene kaarsjes had ik aangestoken en wilde één met een specifieke geur. De lotus staat meer voor het oosterse en reiki, de jasmijn een lekkere geur maar nee, mij trok de rozen aan waarvan ik gistermiddag in die geur een douchegel en een gezichtscreme kochtte. Anders trekken me andere geuren aan en kwam pas na de inwijding achter dat de engel achter de schare Serafijn Rose Aura is. Allemaal van die kleine aanreikingen dat er engelen aanwezig zijn. Twee satijnen bloemengeurzakjes, een zwart zilverglitter kaarsvlindertje en een oranje gaas-glittervlinder moesten erbij.

Mijn grootste zorg was om niet gestoord te worden door een telefoon of een bel, uittrekken kan ik maar moet dan weer gaan instellen. De dieren – oehh – vaak als ik ga mediteren is er een onrust en komen mijn katjes op de schoot of dicht tegen me aan liggen. Dit keer ging het me goed af en was de inwijding ingestemd.

Op de achtergrond een zacht angelsound-muziekje. Een heerlijke energiestroom voelde ik door mijn voeten via de benen en later begonnen de handchacra’s goed tintelig en warm te worden. Ahh, mijn laarzen vergat ik uit te doen – in de beginfase, kon nog net. Niet lang daarna kon ik mijn ogen niet meer open houden en voelde me langzaam afglijden waarbij er een verbinding is met iets wat je alleen kan voelen. Onaardse energieën, vele (wezens?) en aardse bestaande mensen wat bij elkaar komt en met elkaar smelt. Een aantal van die bestaande mensen waren bekende en er kwam een hele vreemde gebonden connectie met mijn dochters. In mijn gedachten kwam iets binnen van menselijke engelen en een samenwerking. Ondertussen zweefde ik ergens in een subtiele wereld en mijn hoofd werd voller en ruimer, de kruin ging zich openen en nog voel ik alsof iemand boven aan mijn haren kriebelt. Een openen wat niet meer tot stilstand is te krijgen.

Mijn handen en voeten werden warmer en na 25 minuten zag ik een donkere schaduw voor mijn ogen langs gaan. Het was één van mijn katten en opende mijn ogen. Die schaduw kwam door het kaarslicht voor me op tafel en al gauw tikte ze met zijn pootjes op mijn schoot maar ik duwde hem weg en Sas ging voor me languit op de tafel liggen. De energiestroming moest nu gaan zakken maar nee het voerde zich op en het werd wat ongemakkelijk. Ik dacht kalm blijven en ging weer rustig in de meditatieve sfeer waarbij er een hartsverbinding tot stand kwam. Dit werd sterker en voelde een soort liefdesveld wat zeer aangenaam was. Tot dit ging zakken begreep ik dat het niet meer lang zou duren, doch de stroming bleef doorgaan.

De mentale verbinding was weg en ik moest iets doen. Ik had twee satijnen geurzakjes op tafel gelegd, een blauwe en een witte en pakte die in mijn handen om er zachtjes in te knijpen. Dit was niet voldoende en ging in een roes langzaam op en neer lopen, voelde een goddelijkheid over me heen komen. Een kleine mandarijn zag ik op de fruitschaal, nam die en schilde die in een keer af. Van de schil kon ik een engelvleugel maken en at het vruchtvlees op. De inwijding was nu afgelopen en genoot nog even na van de zachte energieën tot de telefoon begon te rinkelen, en dankbaar dat mijn hondjes zich zo goed en rustig wisten te gedragen. Ook een dank je wel aan mijn inwijdster!

Eigen Engelenbrief schrijven

Dit is echt een heel mooi document met uitleg over engelen en hoe je je wensen kunt waar maken.

Geen inwijding en geen certificaat!

Aanvraag via contactformulier

 

Reacties zijn gesloten.