Dolfijn Reiki

Dolfijn-energieën

Zo mooi
zo sierlijk,
zich van geen kwaad bewust.
Zo vrolijk,
zo lief.
geen 1 moment rust..
De vrijheid, de blijheid,
die deze dieren siert…
dolfijnen

Zo speels en vrolijk en bovenal helend, intelligent en als je ze ontmoet vanuit je kern van je ziel, zijn ze je maatjes voor eeuwig.

Ik heb altijd van ze gehouden en in 2009 mocht ik ze ontmoeten via de dolfijnsystemen in een fase dat ik ook zelf hulp en steun nodig had, gewikkeld met veel verdriet en oud zeer. De inwijdingen die ik liefdevol mocht ontvangen van Els Reinders heb ik als zeer plezierig ervaren waarbij de dolfijnen mij hielpen met mijn vragen en stukjes te plaatsen zodat ik verder kon gaan. Ik heb met ze gezwommen, gedold en gespeeld en zo anders dan de basic- healingsopleidingen ondervond ik geen grijntje negativiteit in de min-pool waaraan ik me moest ontdoen. Het was plezier, fun, up-lifting en ontroering waarbij je toch diep in jezelf ging, in hoeverre je dit zelf toelaat.

Zelfs de gigantische orka’s kwamen zo dicht bij me wat ik niet voor mogelijk hield. Zij Triggerde me op een uitdagende manier en lieten me zien dat alles deel uit maakt van het hele universum en geen verschil of je nou groot of klein bent.

In de Atlantian kwam ik een oude gids tegen, een witte dolfijn die ik voor jaren terug had ontmoet met een baby in de energieën van een overleden vriendin.

Nu mag ik deze energieën doorgeven en al deze dolfijnen-energieën is een absolute aanrader van mij om te doen, om echt hun liefde te ervaren. Je zult er beslist geen spijt van krijgen. De energieën zijn zeer subtiel en zacht van aard en hebben ontzettend veel kracht in zich. Wel zul je een beetje bekend moeten zijn voor wat energieën zijn en wat het met je doet. Op zijn minst een Reiki-basis of al werkende met energieën wordt geadviseerd.

1 Basis Dolfijn-Reiki

Dolfijn Reiki is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is in zijn werk met dolfijnen.

Het is een mooie subtiele vorm van Reiki, heel warm en mild. Het verbindt ons met de dolfijnen en hun energie. Deze vorm van healing is ondersteunend voor mensen, dieren en de aarde.

Dolfijnen zijn hele intelligente zoogdieren die in groepen leven. De bijzondere krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Intelligente wezens die in Eenheid leven. Ze zijn Master Healers en schatbewaarders van het licht op Moeder Aarde. Hun rol is gelijk aan die van het engelenrijk. Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen. Ze hebben het vermogen je terug te brengen naar je Bron. Je hoeft niet werkelijk met echte dolfijnen te zwemmen om hun helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijn-Reiki inwijding kun je contact maken met de dolfijnen en zelf hun liefde ervaren.

Wel moet je eerst ingewijd zijn in een andere vorm van Reiki!

Het is de uitdrukkelijke wens van Marc Scott om deze inwijding gratis door te geven.
Wil je een certificaat dan kost deze 10 euro waarvan het bedrag naar een goed dierendoel gaat.

 

Dolfijn Reiki Principes

Alleen vandaag maak ik me geen zorgen
Alleen vandaag maak ik me niet boos
Leef je leven eerlijk
Eer je ouders en je leraren
Waardeer alles wat leeft Liefde en respect
voor de oceanen en het leven in de zee
Vraag om de verlichting van de mensheid
Geef wat zo vrij aan ons word gegeven

 

2 Dolfijn Trilogie Reiki

Dolphin Trilogy Reiki is een driedelig healing-systeem gebaseerd op Mark Scott’s Dolphin Reiki en een verlenging daarop welke is ontwikkeld door Shanti Johnson & Sheryl Rain Carter.

Een zeer intensief dolfijnsysteem in drie graden waarbij je kennis maakt met de dolfijnen, de orka’s en kristallen.

Deze trilogie is vooral bedoeld voor mensen die veel leed en oud zeer bij zich dragen, heel goed voor trauma en verdriet. Je gaat diep naar jezelf toe op een speelse maar heel zachte manier. Je zult meer plezier gaan ondervinden zowel bij het ontvangen van de inwijding als het geven van Dolfijntrilogie-Reiki.

De geavanceerde meditaties kunnen je zelfs leidraden meegeven en toekomst perspectief wat als heel positief wordt ervaren. Alles ligt immers in jezelf en zij maken je erg liefdevol daar op bewust.


De inwijdingen

De 1e graads-inwijding in Dolphin Healing Reiki is een versterkte vorm van Dolfijn Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kan gebruiken bij healing en meditatie. Je leert een dolfijn ademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen bij Dolfijn Reiki, waardoor je je nog beter en gemakkelijker met de dolfijnen kunt verbinden.

De 2e graads-inwijding van deze Trilogy is Orca Empowerment. De Orka is het grootste lid van de dolfijnenfamilie, ook wel de “Killer Whale” genoemd. Bij deze inwijding krijg je een symbool en leer je je te verbinden en werken met de krachten van de Orka’s. Je zult kracht en bevrijding ervaren en een verbinding met Alles Wat Is en Altijd Zal Zijn.

De 3e graads-inwijding van de Trilogy is Dolphin Crystal Healing, waarbij je een derde symbool krijgt om te gebruiken bij meditatie en healing. “Crystal Healing” houdt in dat je bij behandelingen gebruik gaat maken van edelstenen, zodat je behandelingen krachtiger worden. Deze inwijding geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de krachtige dolfijnen energie, die in combinatie met kristallen, helpt bij het loslaten van blokkades en die inzicht en intuïtie geeft in het healingsproces, zowel bij meditatie en behandeling van jezelf als bij anderen.

Na de 3e graad ben je Dolphin Trilogy Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden.

Advies om eerst de basis Dolfijn-Reiki te ondergaan!

Informeer naar de mogelijkheden via mijn contactpagina!

 

Dolfijnen, hun opgave is als die van de Engelenschaar, men noemt hun ook wel de Engelen van de Oceanen.

Het zijn zeer subtiele energieën en omvat vele liefdevolle krachten!

 

Een inwijdings-ervaring van mijzelf:

Het symbool op het hart gelegd en liet alles komen. In het begin kwam niet veel op gang maar wel zwemmen, op en neer, voortvarend boven en door het water. Een doorgaan, een duwend doorgaan wat steeds sterker aanvoelde. Ik zie een grote stenen rotsberg langs het water. Een bepaald obstakel kreeg ik door, die te overwinnen is en overheen kan gaan, gewoon doorgaan. Een gevoel om over de berg heen te springen.

Er waren dolfijnen, velen, klein en groot en die ene grote dolfijngids was er maar wel op afstand, een binding, zag hem maar nog niet echt tot fysiek contact. Ik ging de diepte in van het water en kreeg de kleur zeegroen door. De parels en zeewier van een vriendin maar ik wist niet wat ik er mee moest. (Op dat moment niet, later herkende ik het zielsgevoel van een overleden vriendin tijdens de Atlantian dolphin-inwijding)

Plots komen er kristallen vanuit de grond, de basis om naar boven te halen, verbinden met het zielenrijk en met dat mooie kristal, de kleur blauw, water – kristallen juweeltjes.  Echt prachtig en met dat gevoel kwam er een euforie en gelijktijdig schoot ik naar boven door het water naar de oppervlakte en als een pijl omhoog uit het water, boven in een bocht weer naar beneden.

Er kwam actie in mij en ging heerlijk duikelend met een snelheid, voorwaarts op weg door en over het water. Ik was als een dolfijn! Die ene dolfijnengids kwam op eens in mij, in mijn hoofd met een bepaalde helderheid van hem waarin het mij duidelijk werd. Zintuigelijke bewustwording!!! Ik voelde die bewustwording vermeerderen met een helderheid, een bepaalde verlichte ruimtelijkheid. Moeilijk te omschrijven. Ik voelde dat het klaar was, probeerde nog vast te houden maar het contact slibte weg en ik bedankte hem!

3 Atlantian Dolphins

 

Uiteindelijk zijn de Dolfijnen van Atlantis gekomen om hun aandeel van dit prachtige healing-systeem te geven en met ons te delen. Het zal een nieuwe onmiskenbare dimensie aan het helingswerk geven en persoonlijke spirituele groei. Tevens brengt het een bijna identieke therapeutische en helende ervaring wat de Atlantis Dolfijnen aan de Atlantianen gaf.

De grondlegger van de Atlantian Dolphins is Carolynn Lloyd.

Dit mooie Atlantische energie-dolfijnsysteem brengt je nieuwe healings-vaardigheden:

Atlantian Dolphin hands-on en afstand healing
Atlantian Dolphin kristal healing-grid
Dolphin-healing met licht
Atlantian Dolphin healing-bad
Atlantian Dolphin wijsheid- en liefde-meditatie
Aarde healing met de Atlantian Dolphins
Creëren van een Etherische Larimar
De Larimar-healing energie-bal
Atlantian healing-ademhaling
Atlantian geleide meditaties

 

Dit inwijdings-systeem is bedoeld voor geavanceerde energie-genezers.

Vereiste Reiki-master of vergelijkbaar!

Handleiding of manual alleen in het Engels!

Informeer naar de mogelijkheden via mijn contactpagina!

 

Reacties zijn gesloten.