Iedere dag borduren

Borduren is het enigste wat mij nu een beetje rust geeft. Heb al exemplaren gekocht en is zowat een obsessie nu voor mij. Ik kijk iedere dag op marktplaats of ik een koopje kan krijgen, verzamel patronen, terwijl ik thuis genoeg heb liggen.

Het eerste stukje van de kalender, de maand juni is bijna klaar.

 

Als de elk klaar is ga ik daarmee verder en met de volgende maand beginnen. De elk (hertje) heeft 26.509 kruisjes. Ben zo nieuwsgierig naar het resultaat dat ik voornamelijk in de avond borduur.  Het is enorm veel werk en gelukkig voorbedrukt zodat het sneller gaat. Alleen oppassen met water. Vaak was ik voor ik begin mijn handen en hoewel ik ze afdroog, blijf er nog wel eens een paar druppeltjes vocht op de handen. Het is niet veel maar ongemerkt vervaagd de bedrukking en kan ik alsnog de telbeschrijving erbij nemen. Geen ramp maar het is me gebeurd dat ook die beschrijving bevochtigd werd en moet dat zien te voorkomen.

 

Eigenlijk moet ik zorgen voor afwisseling en kleinere projectjes tussendoor nemen. Wie weet doe ik dat nog… maar de elk, dat wordt een mooie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *