21 De prostituee

Het helen van je prostituee archetype is een innerlijke reis

Je moet je eigenwaarde ontdekken en zien en zien waar en waarom je die verliest. Een belangrijk facet van deze reis is het leren ontwikkelen en versterken van je eigen geloof.

Het leven biedt ons niet altijd onze dromen in een stapsgewijze vorm. Zelden levert het onze doelen op een eenvoudige manier op.

Om ons leven naar een hoger niveau te tillen, moeten we geloof ontwikkelen, zelfvertrouwen en integriteit cultiveren.

-Sarah Marie Liddle

Het archetype van de prostituee is verbonden met je angsten rond overleven

Het helpt je lessen te leren in relatie tot je integriteit en innerlijke kracht. Het stelt vragen als: Ben je bereid om je geest, je loyaliteit, je lichaam of je moraal te verkopen voor geld en fysieke overleving, of heb je de moed en het uithoudingsvermogen om op te komen voor waar je in gelooft en te doen waar je van houdt?

Dit archetype onderzoekt ook je geloof en oprechtheid. Het prikt: Ben je bereid om eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen, of zou je liever doen alsof, liegen en misbruik maken van mensen om te overleven of vooruit te komen? Door het archetype van de prostituee te verkennen, moet je beslissen of je je leven gaat leiden op basis van angst en de verleiding om te verleiden, te beheersen en uit te verkopen, of dat je gaat leven met liefde, Goddelijke Leiding, geloof en eigenwaarde.

We leven in een maatschappij van onmiddellijke bevrediging en de schaduwprostituee vraagt zich voortdurend af: Wat levert het mij op? Hoe kan ik anderen het gevoel geven dat ik belangrijker, intelligenter, succesvoller, geëvolueerder, interessanter en krachtiger ben dan ik in werkelijkheid ben? Hoe kan ik anderen naar me laten opkijken… enzovoort.

Het archetype van de prostituee toont het verschil tussen zelfopsluiting, oneerlijkheid, overheersing en vrijheid, zelfexpressie en zelfbekrachtiging. Het geeft je de keuze om je kracht, talenten en capaciteiten te gebruiken voor het positieve of het negatieve.

Wanneer je het archetype van de prostituee omarmt, kan het je grootste bondgenoot zijn. Het kan je leren wanneer je overweegt om uit integriteit te handelen om iets in het fysieke te winnen. Het kan je ook de moed en het doorzettingsvermogen geven die je nodig hebt om je hart te volgen.

Wanneer je afstand neemt van de situaties en de mensen die je gebruiken, en je te veel energie, tijd, emotie en waardigheid kost, kun je je leven echt helen en transformeren.

-Inna Segal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *