Aanvulling website

Wat is het regenachtig weer in de laatste dagen. De ren van de konijnen onder het afdak is normaal droog, maar nu gedeeltelijk vochtig. Ze kunnen naar buiten als ze willen, doen ze zo gauw het niet meer sijpelt en gelukkig hebben ze een ruim droog nachthok. Daar zitten ze nu meer… ben blij als het weer wat droger wordt.

Met mijn andere diertjes gaat het goed. De katten willen graag naar buiten en ze gaan, maar in no-time met de regen weer naar binnen. Willen denk ik gewoon een frisse neus halen.

Gisteravond de conference van Rutte op tv bekeken in afwachting wat er wel en niet versoepelt gaat worden. Niet erg hoopvol met die Britse variant en we blijven afwachten en volhouden. De avondklok blijft nog voorlopig en willen ze wel zo vlug mogelijk als het kan gaan opheffen. De heftige periode van de rellen is gelukkig wat bedaard. Ook ons moedercentrum is hierdoor hard geraakt op het moment dat ik dacht dat het hier in onze wijk rustig was. Dus niet, grote brandschade tot aan plafond toe en veel verwoest, meubels en kasten uit elkaar geslagen, echt een ravage. Wat deze jonge mensen bezielde, je zult er nooit achter komen denk ik. Uiteindelijk zal het wel weer goed komen, maar het is indoor triest.

Thuis niet stil gezeten of eigenlijk wel achter mijn desktop computer. Op de website een paar nieuwe pagina’s aangemaakt. Zoals beloofd de workshop creatief schrijven in een dagboek. Zo’n beetje de voorwaarden van het gebruik van mijn teksten en afbeeldingen en een adoptie-pagina. Dus ik ben hier goed bezig geweest. En nu wat tijd hoop ik voor wat andere creativiteit. Ik moet nog steeds gaan plannen en het komt er gewoon niet van. Wel in mijn hoofd maar nog niet op schrift.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *