Dolfijn-Reikikastje

Mijn Dolphin reiki-doosje is beschadigd en ik ben er zo gehecht aan. Het is het 2e doosje met daarin spirituele symbolen, edelstenen en attributen die bij Dolpin-Reiki horen. Het eerste werd door iemand speciaal voor mij gemaakt, een geel kartonnen doosje, van binnen bekleed met geel satijnen stof. Een prachtige zilverkleurig beeld van een dolfijn erbij, gevuld met piepkleine symbolen, gedroogde kruiden, zeewier en bloemen. Echt met liefde gemaakt maar blijkbaar was het doosje toch niet voor mij bestemd want door gebruik ging het al snel kapot.

Ik heb toen zelf een doosje gekocht, gewoon een houten van de Action, waarop ik een moeder en jong-dolfijn beschilderde met aan zijkanten een rood takken-koraal en achter een orka. De zilveren dolfijn paste er net in met de symbolische attributen. Het heeft jaren dienst gedaan en er heeft heel wat wensen en intenties ingezeten.

Een Reiki-doosje is een soort gevulde healing-box met Reiki-symbolen. Het is afgestemd op je eigen persoonlijke energieën waarbij je Reiki activeert naar anderen toe, maar het kan ook voor jezelf. Je gebruikt het doosje om er kleine briefjes met intenties in te stoppen. Zo kun je meerdere personen, dieren en universele kwesties helpen met Reiki-energieën die je voor de duur als nodig of wenselijk is activeert en om de 2 a 3 weken opnieuw activeert. Een hele fijne manier om met energieën te werken en vooral op afstand is dit goed te gebruiken.

Mijn doosje is aan vernieuwing toe en wilde nu iets anders. Ik vond dit laden-kastje met meer ruimte en kan er spirituele dingetjes in de andere laadjes doen.

Alleen moet ik nog voor binnen zorgen voor een mooi doekje.  Ik ben er zo blij mee en voor wie dit wilt mag je gratis een intentie aan mij via een reactie hieronder doorgeven, met je initialen/naam en geboortedatum/woonplaats. Mag ook anoniem via mail, kijk bij contact boven het menu. Ik zet er de huidige datum erbij en zorg dat het voor een half jaar geactiveerd wordt.

De intentie kan over jezelf gaan of voor iemand die je dierbaar is. Weet wel dat ik altijd vraag om toestemming via het hogere zelf van diegene waar het over gaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *