Fijne paasdagen!

 

De laatste weken weinig tijd om aan mijn blog te werken. Thuis druk bezig met deuren verven en dit gaat helaas niet zo snel met mij met mijn fysieke gesteldheid. Ook de radiators krijgen een beurt en dan nog plafond witten, behangen, spulletjes ontruimen en een nieuwe vloer, nieuwe bank. Ja, het werd eens tijd en hopelijk krijg ik er nog hulp bij. Eerst het een en dan het ander. Dus weinig tijd voor creativiteit, misschien wat op een andere manier en ondertussen zoeken voor wat ik in mijn huis wil qua kleur en structuren. Het vergt een hoop tijd.

Het mooie weer begint ook een beetje te komen en dan is het weer in de tuin werken geblazen. Straks eind april is er vakantie en zijn er plannen om er even tussenuit te gaan. Met de Pasen neem ik nu ook even mijn rust. Gisteravond nog wat eitjes geverfd en voor de rest gewoon wat sobers, een extra stukje appelcake en verder doen waar ik zin in heb. Op het werk was er wel een heerlijke paasbrunch en gezellig zo met elkaar. Donderavond tussen de bedrijven door aan een bloem-workshop meegedaan en het mooi paasstukje staat nu in vol ornaat op de kast te pronken. Het geeft een vrolijker sfeer aan.

Iedereen een hele fijne Pasen en geniet van het zonnetje. We hebben er lang genoeg op gewacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *