Gelukkig Nieuwjaar!

Vorig jaar hadden we de rat, en daar zitten we nog even aan vast, tot aan 12 februari. Een jaar van ondernemen en aandacht, geen overdaad of een plaag.
2021
We gaan naar het jaar van de os onder invloed van Venus, de gouden os waarin yin, het vrouwelijke overheerst. Het wordt niet meer zo heftig, althans zachter ofwel met een zachte aanpak. De os is een krachtig dier en een harde werker in positieve zin. Het pakt dingen kordaat aan en kan soms koppig zijn.
Het is het jaar van de hoop waarbij dingen en ondernemingen zich zullen gaan herstellen.
Het zal zeker nog zijn tijd nodig hebben, maar als de os er voor gaat, gaat ie ook goed en rond het ook af. De liefde ofwel Venus staat hierin centraal. Gaat het niet goed, komt er een andere kant oprecht naar boven, maar in het algemeen is die trouw en zeer toegewijd.
Er gaat dit jaar veel veranderen en in positieve zin. Of we de dingen van vorig jaar die niet goed gingen meenemen en daarvan hebben geleerd, kan ik niet zeggen. Wel is er meer een opbouwende fase en wordt er meer gekeken met mededogen.
Bij de os hoort de tulp en staat voor ware liefde en trouw. Ook perzikbloesem, welke de vrouwelijke zachtheid heeft, vriendelijk en vreedzaam. Een veelbelovend jaar naar ik echt hoop, veel in liefde en geluk.
Voor iedereen heel veel geluk en dat het beter mag worden in 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *