Heilige avond en laatste kerstboodschapjes

Het is hier rustig in huis, af en toe een paar goeie knallen van buiten waar de honden op reageren. Ze kunnen niet wachten tot Oudejaarsavond, die knallers. Het regent, de katten willen ook niet naar buiten of zijn snel binnen met een klaaglijk gemiauw van hoe kun je ons buiten laten, als het niet snel genoeg gaat. Jammer, geen sneeuw met Kerst, dat zijn we al gewend en ach ja, de winter is nog niet voorbij.

Gisteren de laatste boodschapjes in huis gehaald en de stad in. Eten is er al genoeg, moest  alleen nog wat nodige dingen voor de gesloten dagen, alhoewel veel winkels op 2e kerstdag wel open zijn, maar wat ik heb, heb ik. Stofzuigerzakken, batterijen en toe maar, even een hele lekkere gebraden kip bij de Jumbo meegenomen en konijnenvoer waar nog maar 1 zakje van in de winkel lag. Gelukkig kwam de bestelling van de zoo-plus vandaag met een zak van 20 kg net op tijd binnen. Mijn kerstkaarten zaterdag op de bus gedaan, veel te laat natuurlijk want mijn dochters hebben ze nog niet gekregen. In de regel is de traditie tot 3 Koningen, doch had het eerder moeten doen. Tot mijn verbazing kreeg ik vandaag 4 mooie anonieme kerstkaarten met leuke kerstboodschapjes. Onbekende namen erbij, via een BEN-actie. Waar kwam dat vandaan? Mijn naam, mijn adres, het moet iemand zijn die mij kent, maar wie. Via de site van ben.nl werd ik ook niet wijzer, dan maar navraag doen en uiteindelijk de dader gevonden. Sheila mijn dochter, en ja gewoon leuk en helemaal leuk dat onbekenden je zomaar lieve kerstwensen geven. Mijn dag kan niet meer stuk. Via een email-adres kon je ze bedanken, wat dan op een Ben -website geplaatst zou worden en dat heb ik gedaan, met een zelf digitaal gemaakt kerstkaartje.

Zoals ik al zei is het nu rustig, strakjes netflix en/of tv, nu ga ik de overige halve gebraden kip in de oven zetten, de diertjes zijn al voorzien, later de kerststol op tafel. Morgen komt mijn andere dochter, mits ze niet hoeft te bevallen. Dat blijft spannend, want het kan zo in ene keer gebeuren.

Iedereen hele fijne kerstdagen!

2 reacties

  1. Leuk die kerstkaartjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *