Hello Kitty jurkje

In het moeder-centrum hebben we een tweedehands-kledingwinkeltje en ik neus daar regelmatig, op zoek naar iets leuks. Er is voor iedereen wel wat wat te vinden, ook voor kleine baby’s. Zo schattig dat kleine spul en aangezien mijn jongste dochter zwanger is, wil ik wel es wat kopen. Nu is haar smaak, niet de mijne en het komt vaak voor dat ze iets niet leuk vind. Een app-je en ik kom er gauw genoeg achter, maar dit keer wist ik het zeker. Een Hello Kittie-jurkje… zo lief en ja, het viel ook voor haar in de smaak. Nog een dikke maand voor haar te gaan en het is spannend, zo rond de Kerst, maar het kan ook een nieuwjaars-kindje worden. We kunnen niks anders dan afwachten wanneer de kleine meid komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *