Jij bent het licht

Accepteer de veranderingen om je heen met een vredige geest. Laat je geleidelijk met dat wat gebeurd je doordringen van het licht.  Veranderingen zijn er ten goede en je moet hierin mee vooruit  gaan.  Het licht is veranderlijk en je ziel weet dat alles ten goede universeel samenwerkt. Houdt je niet onzinnig bezig met oppervlakkige gevolgen op de aarde en leg de focus op leven  van de goddelijke doelstelling.

Ontdek en gebruik het licht

Het goddelijke leven zelf uit zich als het licht. Het ondersteunt het vergankelijke leven in het lichaam en geeft dan het eeuwige aan de ziel. Ontdek dit licht en maak er gebruik van om zo een kind van God te worden.  De wet is dat je dit licht zelf moet vrij geven vooraleer het in je gaat werken en tot uiting kan komen. De vrije wil! De tijd komt dat mensen in staat zijn om de werking van deze materie onzelfzuchtig te bevelen voor het welzijn van iedereen.

Ga voor een doel – kansen zijn er niet

Niets gebeurd bij toeval en jij mag kiezen waar je voor gaat. Het gaat niet om hoeveel en wat je wel of niet hebt. Ook niet wat er om je heen gebeurd of in welke omstandigheden je bent. Alleen de innerlijke relatie tot alle wezens en je innerlijke reactie op de omstandigheden,  is het meest belangrijke en vormt eigenlijk de initiatie waar je dagelijks doorheen gaat.

Adem het licht in

Muziek geeft healing, zelfs als het niet jouw smaak is. Het kan door de engelen gebruikt worden om te genezen, het creëert en zelfs afbreken wat niet gewenst is. Elke kleur van het spectrum, elke planeet heeft zijn eigen specifieke toon waarop het trilt en waarop ieder individu op reageert. Adem daarom het licht in. Je ademt dan in harmonie en het is helend, want alle kleuren zijn vervat in het witte licht. – Aardse heler

Innerlijke kracht

Ga onvermoeid verder maar vertrouw niet op je eigen kracht. Dit levert je beperking op. Connect je met de grote spirit voor al je behoeften en maak je vrij voor die innerlijke kracht. Er is die oneindige liefde en heerlijkheid van Christus . – Stille geest

Heilige Moeder

Stel je het grote stralende licht voor en alle intelligentie is, al het leven en kracht. Verenig dit licht met de Moeder, een andere dimensie in het ene, het zijn er dan twee.

De Liefde – Stralende wijsheid

Vele scholen vinden intellectueel hun weg omdat het intellect zelf de behoefte heeft om te groeien en hun kennis uit te breiden.  Er zijn ook mensen incarnatie die dit pad niet hoeven te bewandelen om de eeuwige waarheid te verwerven of te absorberen. De weg van het hart is voor velen gemakkelijker. We werken aan de liefde en stralende wijsheid, dus niet alleen in woorden, maar in essentie het onthullen van het  glorieuze licht van de geest.

Ieder mens moet zijn eigen pad bewandelen

Wel kan iedereen geholpen worden door zijn metgezellen. Als je in contemplatie en meditatie zit, ben je inderdaad altijd alleen in je eigen innerlijke heiligdom.  Je kunt niet echt afgezonderd van je broers en zussen verblijven. Maar door meditatie en contemplatie van God vind je eenheid met al Gods schepselen. Het doel is eenheid te vinden met al Gods schepselen.

Geïnspireerd door de nieuwsbrief-boodschappen van White Eagle/White Eagle Lodge.
Deze zijn erg eenvoudig en daarom des te krachtiger.
Vrij vertaald uit het Engels naar eigen inzicht. – Rosa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *