Met imperfectie, je zielsleven leven

Video-Retraites door Daniëlle Hermeler

Een  video-reeks met 8 sprekers over het onderwerp “Jouw zielsmissie ontsluierd” waarbij ik mijn eigen samenvatting maak. Mijn notitie-vel klaar om aantekeningen te maken en aangeef wat ik erbij voel en ervaar.

5 Cathalijn Filippo

Als je in de goede flow zit, merk je dat je op de goede frequentie zit.

Kristallen kunnen je zielsmissies  verhelderen en kracht bijzetten, zoals de diamanten laserwand (Lemurisch). Doet me denken aan een cluster ruwe citrien die ik altijd bij me op tafel had tijdens de studie van de meao op mijn middelbare leeftijd.  Die heeft mj erg geholpen met de concentratie en wilskracht. Zo had ik verchillende andere Lemurische kristallen voor heling en verheldering van situaties  in zwaar vaarwater.  Zoals Cathalijn zegt, kristallen zijn enorme krachtige hulpmiddelen.

Met een blauwdruk komen we naar de aarde met zielsdoelen en als lichtwerker heb je iets om aan de wereld te geven. Wat kom je brengen en niet alleen volbrengen. In de 3D/5D dimensie switch je heen en weer in het concept van angst en liefde en door te helen, heel je ook jezelf.

Met al je imperfectie kan je je zielsmissie leven en daar hoeft geen oordeel aan vast te zitten, zoals bij de wet van aantrekkingskracht.  Ik vind dit een hele mooie, het gevoel dat je niet goed genoeg bent als je dingen niet aantrekt. Ik heb vaak genoeg gedacht waarom werkt iets bij mij niet.  Maar daar gaat het niet om, de imperfectie is ook een doel op zich voor andere inzichten.

Door het innerlijke werk, kom je verder! Door te onderzoeken en te ontdekken. Durf te voelen en stel vragen. Daar waar je weerstand tegen hebt, krijg je ook.

Volg je vreugde en wat je vervulling geeft. Sta jezelf ook toe om dit te doen. Zorg voor goede gronding, niet in je hoofd zijn, je bent  hier op de Aarde.  Het hart is de kompas van je ziel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *