Niet zoeken, je bent wie je bent

Video-Retraites door Daniëlle Hermeler

Een  video-reeks met 8 sprekers over het onderwerp “Jouw zielsmissie ontsluierd” waarbij ik mijn eigen samenvatting maak. Mijn notitie-vel klaar om aantekeningen te maken en aangeef wat ik erbij voel en ervaar.

2 Frederieke Karin van der lijn

Als je je afvraagt wie je bent, zit je waarschijnlijk in een moeilijke fase, waarin je jezelf niet goed kan identificeren.  Toch is het wie je op dat moment bent, in een andere vorm van zijn. Net als een slang ben je bezig met vervellen, steeds sterft een stukje af en daarna  voelt het een stuk gemakkelijker.

Als je ook met krachtdieren wilt werken zoals Frederieke, zal je een eigen manier daarin moeten vinden. Onderzoek wat belangrijk is en dat  jouw vraag getransformeerd wordt  naar het bewustzijnsveld van het dier.  Ga veel de natuur in en dat is in mijn woorden om beter de connectie van het dier te voelen. Ik heb daar zelf hele bijzonder ervaringen mee.  Accepteer zoals Frederieke zegt hoe het dier zich in de gemanifesteerde vorm laat zien en naar je toekomt.  Laat het toe in hoe zich dat ontvouwt.

En met alles, laat het leven zich ontvouwen. Neem de rust en het diepe vertrouwen dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor jouw groei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *