Oogirritatie

Het ging aanvankelijk goed met mijn ogen na de operatie. Alle adviezen opgevolgd, deed thuis rustig aan en heb me 14 dagen de tijd genomen om te herstellen. Maandag ging ik weer werken, ook dit ging helemaal goed. De operatie zelf was niet prettig maar daarna geen last van overgevoeligheid. Blij dat het dit keer beter ging, tot aan dinsdagmiddag. De irritatie werd zowat pijnlijk en erg hinderlijk. Ik ben weer gaan zalven waar ik onlangs mee gestopt was. Het lijkt op een heftige ontsteking en het komt door droge ogen.

Toch naar het werk gegaan want ik had al genoeg thuis gezeten en was blij dat ik weer aan de slag kon. Aangezien het computerwerk is, was dit best lastig. Tussendoor veel pauzeren en in het zonnetje naar buiten gegaan. Daar merkte ik dat het dan iets beter ging maar zo gauw ik binnen was ging het minder goed. Ik had geen zin om me ziek te melden en deed wat ik kon doen.

Die avond werd het erger en ook de lichtgevoeligheid trad op. Het was moeilijk om op  een scherm te kijken, tv, pc of op de phone, heel vervelend. Vaak naar buiten omdat dit iets verlichtte, lijkt wel dat het meer zuurstof gaf of zoiets. Weer binnen, continu in mijn ogen wrijven, foute boel, het maakt het erger, echter onweerstaanbaar. Hoofdpijn erbij, meer druppels en pijnstillers. De nacht ben ik wel goed doorgekomen en de volgende dag kreeg ik het gevoel alsof de dichte mist was opgetrokken. Ik heb dus niet veel kunnen doen, wel veel zitten kleuren en mijn gewone huishoudelijke verplichtingen.

Gelukkig gaat het al stukken beter en hoop ik gauw meer updates te geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *