Tovervloed

Op weg naar liefde  – Hoe je bij jezelf blijft in onrustige tijden

Video-Retraites door Daniëlle Hermeler

Weer een video-reeks met 7 sprekers over het onderwerp “op weg naar Liefde” waarbij ik mijn eigen samenvatting maak. Mijn notitie-vel klaar om aantekeningen te maken en aangeef wat ik erbij voel en ervaar.

3 Arianne van Galen

Arianne vond ik niet gemakkelijk om overzichtelijk te volgen maar ze bracht wel verschillende wijze aspecten naar voren.

We zijn liefde en niet op weg naar liefde. Vanuit schaarste blijf je zoeken. Ze benoemd overvloed, dit is rijkdombewustzijn en tovervloed creëert magie, iets wat je niet krijgt maar wel op een andere manier.

Kijk naar deze voor velen angstige coronatijd, de veranderingen die het met zich meebrengt. Het brengt je waar je moet zijn. Zo is het ook met het leven, welke hoofdrol  neem je daarin.  Maak je een keuze uit angst of liefde. We komen vrij van oude patronen. Waar geen liefde is en het niet stroomt, is op weg naar liefde.

Je hebt emoties: blij, bang, boos en verdriet.  Er wordt ons vertelt dat één van die emoties, het blije okay is en de rest daar moet je van af.  Feiteijk is alles in overvloed, ook die  andere emoties horen erbij. Het verdriet is het schoonmaken van je ziel.

Wat is bij jezelf weggaan en wat is mezelf? Je ziel is verbonden met karmische relaties. Je gezin, waar je geboren bent en daarachter ligt het wezen.  Volledig in tact met de oorsprong en hier om te incarneren.  Hoe meer je schoont, hoe meer je wezen aanstaat.  Het hart gaat meer open staan en hoe meer bewustzijn, hoe meer het wezen aanwezig is, op weg naar…

We hoeven ons niet te verbinden met de natuur, we zijn natuur. Verbind je met de cyclus van de natuur, vooral wanneer je een workaholic bent.  Dat zal een bepaalde structuur en meer comfort geven.  In de zomertijd, wees actief en ga naar buiten in het licht, in de wintertijd is er de donkere rustfase en keer je naar binnen.

Als je met de maancyclus werkt zal dit echt helpen om niet buiten jezelf te gaan. Ga je met de getijden van het leven mee, dan wordt het een stuk gemakkelijker.

Het leven is een giga-avontuur waarin je de hoofdrol hebt. Alles wat je meemaakt heb je zelf bedacht en iedereen om je heen heeft de bijrol om je bewustzijn te vergroten. Hoe groter het bewustzijn, hoe meer liefde er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *