11 De rebel

De rebel zorgt ervoor dat anderen zich ongemakkelijk voelen bij de status quo, in de hoop om zo verandering te veroorzaken.

De enorme kracht die de rebel geeft tegen culturele conventies, maakt dat hij taboedoorbrekend is. Elk merk dat zichzelf of anderen bevrijdt van onderdrukking en onder de druk van de heersende cultuur uitkomt, is een rebel.

Hij zoekt de grenzen op voor sociale verandering. Omdat hij zich makkelijk laat opzwepen door boosheid en negativiteit, moet de rebel oppassen dat hij niet de grens overgaat.

tri-ibu

We moeten ons ervan bewust zijn dat regels en structuren waarde hebben. Een volwassen rebel begrijpt dit. Pas als deze dingen dogmatisch worden, als ze creativiteit onderdrukken, worden ze lastig. We kunnen altijd op de rebel rekenen om ons te beschermen tegen dergelijk gevaar. -Stacey L. L. Couch

Je komt ALTIJD op voor waar je in gelooft

Niet alleen zullen rebellen de waarheid vinden, ze zullen het ook spreken. Zeer waardevolle en machtige mensen deze Rebellen.

Het is niet alleen waargenomen ‘slecht gedrag’ dat een rebel definieert, het is hun niet-aflatende passie en drive naar hun doelen die de wereld echt laat weten wie ze zijn.

Als je shit gedaan wilt krijgen, vraag dan een Rebel om het te doen.

Als rebel moet je je energieniveau in de gaten houden

Het probleem is dat rebellen lijden aan burn-out, wrok en uitputting door DE HELE TIJD ALLE DINGEN TE DOEN.

Houd controle over je energieniveau en neem wat tijd voor zelfzorg.

‘Maar als ik rust, wie zal de wereld redden?’

Ik kan je verzekeren dat als je de middag vrij neemt om uit te rusten, de wereld nog steeds beschikbaar is om te redden wanneer je je batterijen hebt opgeladen.

-flourishonline

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *