30 De gokker

Gokken is een intense inspanning om de snelheid waarmee normale verandering plaatsvindt te overtreffen

  1. De sensatiezoeker

Sensatiezoekers zijn mensen die graag op zoek gaan naar nieuwe en risicovolle ervaringen.

Ze hebben de neiging om spontaner en avontuurlijker te zijn dan andere mensen, en ze krijgen vaak een kick van het doen van dingen die gevaarlijk of opwindend zijn.

  1. De risiconemer

Alle gokkers zijn risiconemers en ze zijn bereid om risico’s te nemen, zelfs als de kansen tegen hen zijn.

Voor het grootste deel hebben risiconemers het gevoel dat ze alles aankunnen wat op hun pad komt.

Ze zijn vaak brutaal en impulsief, en ze zijn altijd in voor een uitdaging.

Dit kan een spannende manier van leven zijn, maar het is ook een zeer gevaarlijke met veel potentiële nadelen.

  1. Ze zijn impulsief

Mensen met een impulsieve persoonlijkheid hebben de neiging om spontaan te zijn en in het moment te leven, wat ertoe kan leiden dat ze worden gezien als leuk en zorgeloos.

Deze impulsiviteit kan echter ook leiden tot roekeloosheid en risicovol gedrag, evenals moeilijkheden om zich aan verplichtingen of doelen te houden.

-Amelia Fisher

Gokkers komen uit alle lagen van de bevolking, maar ze hebben één gemeenschappelijke eigenschap: ze geloven dat het toeval aan hun kant staat. Daar zorgen ze het liefst voor met strategieën en berekeningen.

Ze geloven dat hun mentale vermogens alle obstakels zullen overwinnen en ze denken altijd dat ze de slimste persoon in de kamer zijn. Gokkers hebben de mogelijkheid om een probleem vanuit meerdere gezichtspunten te bekijken om degene te vinden die het meest voordelig is voor hun eigen bedrijfsresultaten.

Superkrachten

Optimistisch (vaak overdreven) over de kansen om het groot te raken

Slim, sluw en slim als een vos

Logisch denker

Meesterstrateeg

Uithoudingsvermogen voor dagen, of waarschijnlijker nachten in dagen

Een gelukkige gokker
Het moment van groot risico houdt grote hoop, verwachting en heerlijke spanning in zich; het is het toppunt van geluk voor de gokker. Voor de Gokker is het uitzoeken hoe de andere persoon het spel zal spelen als het goud aan het einde van de regenboog.

Entourage
Gamblers hangen samen rond. Ze hebben soms relaties met codependenten en slachtoffers, en ze kunnen nauw verbonden zijn met de bedrieger.

Verliefde gokkers
In de liefde, net als in het leven, houdt de Gokker ervan om de controle te hebben. Ze zullen altijd op zoek zijn naar de volgende score, die goed of slecht kan zijn. Wanneer ze winnen en de top van de golf berijden, kan de gokker overdadig en extravagant zijn en zijn partner trakteren op de mooiste dingen in het leven. Als ze echter een slechte reeks raken, kan de gokker niet worden vertrouwd rond een van uw financiën.

Uitdaging
De uitdaging voor de Gokker is weten wanneer hij moet stoppen. Als ze winnen, willen ze niet stoppen omdat elke worp van de dobbelsteen of draai van de kaart hen meer geld, macht of prestige oplevert. Als ze verliezen, houden diezelfde dobbelstenen en kaarten de belofte in van een terugkeer naar glorie en rijkdom bij hun volgende salto.

Hoe het te spelen
Als je een Gokker kent, wees dan voorzichtig. Zorg ervoor dat je jezelf beschermt, want dat is wat de Gokker zal doen. Ze kunnen je zien als een andere weddenschap die moet worden gewonnen.

Als je stukjes van de Gokker in jezelf ziet, begrijp dan dat je net zo vaak, zo niet meer, zult verliezen dan dat je wint. Soms zijn de kansen te lang om te overwinnen en als je het niet goed speelt, kun je in de problemen komen waar je steeds moeilijker uit kunt komen. Als er geld mee gemoeid is, en dat is altijd zo, zijn mensen niet vergevingsgezind.

-archetypes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *