5 De genezer

 Aartsengel Rafael

Anderen helpen, compassie en vrijgevigheid.

Genezers zijn geleerde mensen, die profiteren van zowel wetenschap als vallen en opstaan.

Leer buitengewone dingen over alledaagse planten

In een wereld vol verandering leren planten ons iets over veerkracht.

Wanneer ik met mijn handen heel dan verbind ik me tot de liefdesenergie van de kosmos. Ik word een kanaal voor deze helende energie en laat gebeuren wat op dat moment gebeuren moet.

Chrystal healing

Kristallen hebben een enorme natuurlijke kracht en een hoge energietrilling, waarmee wij mensen gaan resoneren. Het zijn prachtige hulpmiddelen bij het tot stand brengen van veranderingen, transformaties, en het brengen van harmonie.

De frequenties bevatten diep helende energetische informatie en werken elk op een specifiek bewustzijnsaspect. Het geeft inzicht, reiniging, heling, integratie en vooral een toenemend harts-bewustzijn.

Intuitief en channelend schrijven

Wanneer je deelneemt aan een channeling, ga je bewust je geest en mentale ruimte verschuiven om een staat van verruimde bewustzijn te kunnen creëren. Deze staat kun je bereiken door je te leren concentreren, ontvankelijk te worden voor een hogere begeleidingsvorm en je eigen gedachten opzij te kunnen schuiven.

Op kleine schaal kun je zonder gids ook helemaal alleen mee aan de slag. Dit kan namelijk door het gebruiken van je eigen wijsheid en een boodschap van je eigen hogere zelf. Door even helemaal alleen te zitten kun je dit proces voldoen. Hierbij ga je een dialoog aan met jezelf, wat dus met je hogere zelf is. Hierdoor geef je jezelf inzichten en goede raad, welke niet van buitenaf komen, maar enkel uit jouw innerlijke wijsheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *