Agenda en creatieve berging

Eindelijk kon ik het kopen, de nieuwe agenda voor 2020. De nieuwe energie-jaarrekening kwam binnen en ik kreeg een paar honderd euro terug. Toch zuinig aan blijven doen want heb je even een buffer, het is zo weer op. Ook de dagelijkse boodschappen rijzen de pan uit. Ik had nog een paar cadeaubonnen, die erbij gehaald en heb nu de Inspirerend leven jaaragenda. Het heeft een prachtige kaft, mooie inspirerende quotes, oefeningen, tips en een maankalender staat erin. Voorgaande jaren had ik het met een iets goedkopere moeten doen, o.a. de gratis postcode-loterij agenda, voor afspraken maken was het voldoende, alleen ik werd gek van die vele advertenties en kortings-codes waar je niet eens goed gebruik van kon maken. Heb er nu één waar je voldoende eigen notities in kunt maken en zo nu en dan in kan bladeren.

Daarnaast wat tekenspul gekocht, een speciaal pakket behorend bij de online tekenclub, die ik via daar kon bestellen, met de bijzondere wolfs-potloden. Die waren hier zowat uit de handel en kon je nog alleen via de Engelse shops krijgen of via Amazone. Daarnaast zat er in de doos krantenpapier, een liniaal, de mijne was al versleten, een gumpotlood, gewone gum en een scherp mesje. Ik kan weer vooruit met het juiste materiaal.

Nu heb ik ontzettend veel schrijf- en tekenmateriaal, ben dus daarom ook gaan snuffelen om ze goed en overzichtelijk te kunnen bergen. Vaak door de chaos aan materiaal houdt het je tegen om aan iets te beginnen. Soms ben ik jaloers op de creatieveling die speciale ateliers hebben met allerlei praktische kasten en opbergsystemen. Hier zal ik het wat kleinschaliger moeten doen en het liefst zit ik gewoon in mijn woonkamer met mijn huisdieren. Ik heb een paar tasjes gevonden en hopelijk helpt het ook om vlugger aan de slag te gaan. Zoveel beter  om allesbij elkaar te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *