Angst

Danielle Hermeler gaf interviews af via video’s,  een retraite met 7 inspirerende mensen op spiritueel gebied en met de vraag wat magie van ascensie voor hen betekent.

Hier geef ik mijn korte bevindingen in mijn eigen woorden  en gedachten over die video’s en wat voor boodschappen en inspiratie ik er voor mezelf uithaalde.

3 Gerrit Gielen

Ascensie is bij Gerrit meer een indaling en naar binnen durven te gaan. Omarm je angsten en vul het met licht en liefde.  Dat lijkt mij heel moeilijk als je echt met angst geconfronteerd wordt maar het is een feit dat die angst er niet voor niets is, duisternis hoort bij het leven.

Het zijn lessen die je voor lief kan nemen en niet moet afwijzen.  Als je ja zegt tegen de angst kan je pas loslaten en komt er acceptatie en heling. Wordt je bewust van de angst, wat het ook mag zijn en  leg vooral die angst niet bij een ander neer.  Het is een richtingaanwijzer waar je iets mee mag doen.

Bijzonder vond ik dat hij geen termen  als 3D en 5D gebruikt. Het zijn ook moeilijke termen, te complex en niet voor iedereen begrijpbaar.  Je kunt het beter benoemen in liefde en angst wat in eenvoud alles is.

Er was ook een stukje over kinderen en daar moet ik hem helemaal gelijk ingeven. Kinderen leren meegeven dat ze een eigen innerlijke wereld hebben.  Dit wordt nogal eens vergeten, waarbij de nadruk veel op presteren ligt, met name bij het onderwijs.

Een zeer goede goede gedachte vond ik over de huidige crisis, de corona-tijd.  Zoveel angst en verwarring maar het is groei en oude structuren loslaten. Een tijd van verandering welke ons juist uitnodigt tot het ascensie-proces.

Wat Gerrit nog mee geeft, wees niet bang, vooral in deze tijd! Het leven is oneindig, er is geen dood.  Als je iemand hebt verloren waar je een band mee had, alles van werkelijke waarde blijft. Je verliest eigenlijk niemand. Je bent onkwetsbaar en geliefd, dus vertrouw op je angst want het helpt je te groeien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *