Rust

Danielle Hermeler gaf interviews af via video’s,  een retraite met 7 inspirerende mensen op spiritueel gebied en met de vraag wat magie van ascensie voor hen betekent.

Hier geef ik mijn korte bevindingen in mijn eigen woorden  en gedachten over die video’s en wat voor boodschappen en inspiratie ik er voor mezelf uithaalde.

4 Lea van der Eem

Hier kwam de essentie te liggen op rust,  tijd nemen voor jezelf en een naar binnen gaan.  Er gebeurd daar veel meer binnen, dan bij het fysieke. Vanuit je hoofd is het vaak warrig en vanuit je gevoel is het een weten en vaak helderder.

Ik kan me zelf daarmee heel  goed associëren en zo herkenbaar.  Op zijn tijd moet ik me van dingen terugtrekken. Ik ben niet iemand die zich erg actief naar buiten  toe richt. Feestjes en uitgaan, gezellig maar niet te lang, want ik moet het allemaal verwerken.

We zijn hier om oude energieën te transformeren en in een bepaalde familie geboren  om met thema’s om te gaan. Er is rommel , niet alleen van jezelf maar ook van de mensen om je heen, om daar licht op te schijnen.  Is er ruzie of frustratie met een ander, het zijn oude lasten die zorgen dat je dit bewustzijn kan ontwikkelen. Wij zijn geen slachtoffers van tragie, maar ze gebeuren om ons juist te helpen.  Belangrijk is om de tijd hiervoor te nemen en dit te willen doorvoelen.  Dat kan dus jaren duren, al willen we zo graag dat het zo sel mogelijk over gaat en zo ook bij kleinschalige gebeurtenissen is dit van toepassing.

Het vergt een dieper naar jezelf gaan! Vaak mensen die met bewustzijn bezig zijn, hebben veel doorgemaakt,  ondergaan die diepere lagen en krjigen later het gevoel dat ze zover zijn gekomen.  Er zijn fases in je leven dat je niet meer weet waar je staat en waar je naar toe moet gaan, maar het krjgt zeker een plek wanneer de tijd daarvoor klaar is.

Heel mooi vond ik over het hogere zelf of hoe je het wilt noemen, de inspiratie en boodschappen alleen kan ontvangen wanneer je jezelf leger laat worden. Verwerk de dingen op tijd en stop niet alles in je hoofd vol met informatie. Niet alles willen ervaren, maak wel overwogen keuzes, trek je eventueel terug om het te doorvoelen of het goed is. Neem voor alles meer rust en aandacht en schrap wat niet nodig is.

De lichtactivatie helpt je om in je lichaam te zijn en dat je dieper in jezelf komt. Hoe dieper  je bent hoe meer je ontvangt. Het brengt wat jouw verder helpt.

De laatste boodschap van Lea:  heb vertrouwen met dat wat in je is, aandacht krijgt en dit mag volgen.  Daarvoor ben je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *