Begin van mijn blog

Lang geduurd om het blog te krijgen zoals ik het wilde, nog lang niet klaar en moet nog veel opvullen. Van tijd tot tijd zal ik het ook wel weer veranderen, maar voor nu vind ik het wel eventjes goed. Ik ben Rosalinde, kortaf Rosa, dit is niet mijn echte naam, sommige kennen me misschien in de synoniem van Blouche of de oude Moonshine, van een spiritueel blog op 26, wat helaas onlangs niet meer bestaat. Het zal geen spiritueel blog als destijds worden, meer een verweving daarvan.

Het gaat om wat mij nu bezig houdt, dat is schrijven, over mijzelf, mijn dieren, mijn (klein)kinderen, wat ik doe en wat ik mee maak, en mijn gedachten over van alles, brainstormen met projectmatige ideeën en deze uitwerken, gedichten, poëzie, spreuken enzovoorts. Ik hou van de natuur, planten, dieren en fotografeer dit erg graag. Op creatief gebied doe ik veelal plaatjes bewerken op de pc, ik teken en kleur handmatig, diamond-painting, borduren, haken en breien, knutselen met papier of stof, maar dit is wat minder en net wanneer ik maar tijd en zin in heb. Er is genoeg om over te schrijven en dingen te laten zien. Ik zou zeggen laat je je net als mij verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *