Contact maken met jezelf

Video-Retraites door Daniëlle Hermeler

Een  video-reeks met 8 sprekers over het onderwerp “Jouw zielsmissie ontsluierd” waarbij ik mijn eigen samenvatting maak. Mijn notitie-vel klaar om aantekeningen te maken en aangeef wat ik erbij voel en ervaar.

8 Jaco Elken

Jaco heeft het over auralifters en wat hiermee te doen. Tune in op je zwaarte, je chakra’s , je rug en schouders en maak contact. Dit vergt veel concentratie en het beste is om dit met begeleiding te doen. Reizen daar  waar de druk op zit en begeleidt dit naar het licht.

Hoe doe je dit begeleiden? Word goed bewust van je emoties en laat los. Gedachtes waarvan je voelt dat dit niet bij jouw hoort of je klein houden, is een grote kans dat er een auralifter is. Maak contact met je ziel bij de hartchakra en via je ziel met je hart en voel.

Elke ziekte kan je vinden in de emotie van je ziel!

De zielsmissie is een passie waar je blij van word. Voelt het goed, dan weet je dat dit jouw zielsmissie is.

Een negatieve ervaring kan omgebogen worden naar iets positiefs.

Een zielsmissie is een groei in jouw welzijn en doen. Het zelf sturen en niet laten sturen. Het gaat altijd om jouw, jij bent belangrijk. Jij en iedereen kan dit contact met  jezelf maken. Jaco heeft gelijk, niet laten sturen, maar zo gemakkelijk ligt dit ook niet. Soms heb je gewoon sturing of begeleiding nodig maar dan wel van iemand met de beste bedoeling voor jouw (tot je het zelf aan kan) en niet uit eigen gewin. Dat laatste is met name auralifters ofwel ook mensen die energie zuigen. Het zijn energetische parasieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *