Eurovision Contest 2024 – 1e halve finale favorieten

Ja ik zit weer voor de buis gekluisterd. Dit maal volg ik niet zo intensief de berichten hierover. Ik ben eigenlijk maar weinig op internet, omdat ik gewoon de energie er niet voor heb.

Wel heb ik gisteren de 1e halve finale gekeken op tv en een aantal favorieten geselecteerd. Moldova en Azerbaijan, hebben het helaas niet gehaald. Van sommige andere begrijp ik echt niet hoe ze het halen en draait het meer om het spektakel, waarvan ik moet zeggen dat er ook zeer creatieve en kunstachtige acts werden gegeven, doch de songs afschuwelijk. Ik houd dus absoluut niet van hardcore en voornamelijk het schreeuwerige gedoe. Smaakverschil moet er zijn.

Joost Klein onze Nederlandse zending, hoort ook niet bij mijn genre, maar is wel grappig met een beetje nostalgie op het eind. Het liedje blijft me door de nacht aan me kleven. Ben benieuwd hoe ver ie het gaat halen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *