Fijne kerstdagen!

 

Het jaar weer bijna voorbij en morgen begint de Kerst. Mijn huisje is een beetje versierd met wat lichtjes, kransen en wat leuke versieringen. Iedereen druk in de weer denk ik, echter konden we niet goed aankopen doen. Dit vanwege de late lockdown en ik ben juist altijd één die op het laatste moment boodschappen gaat halen. Via internet dan weer wel, en ik wist, ook dit gaat het niet worden op tijd. Laat maar gaan, en we zien wel waar het strand.

Ik hoopte voor vandaag dat Picnic nog kon leveren, want veel dingen waren bij de Aldi uitverkocht. Normaal komt deze zaterdag en tot mijn verbazing ging dit vandaag niet en leverde toch zaterdag op 1e kerstdag. Weliswaar vroeg in de middag en ik denk oh als ik maar niet in gedrang kom met mijn dochter. Daarnaast medelijden met de koeriers die op 1e kerstdag moeten werken. Maar goed, ik heb het voornaamste toch klaar gefixed.

Veel had ik gelukkig niet nodig en met al die lekkere dingen die je voorgeschoteld krijg via de reclame en supermarkten, moet ik toegeven dat ik wat vaker aan het zondigen ben. Na de kerstdagen dan maar weer on hold, nu lekker gaan genieten van de rust en de gezelligheid. Eerst gourmetten bij mijn dochter en haar gezin. De tweede kerstdag stond kaasfondue op de planning met mijn vriendin thuis. Daar zijn we we van afgestapt en kwamen met een beter idee om een Indische rijsttafel aan huis te laten bezorgen. Geen kookstress tijdens de kerstdagen en verheug me erop.

Zo komt alles toch nog goed. Verder lekker veel bankhangen met mijn diertjes, misschien wat creatieve dingetjes doen of lezen en wat wandelen.

Ik wens iedereen een warme en liefdevolle Kerst en tot gauw weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *