Goed bezig

Moederdag-cadeau

Eergisteren een leuke Moederdag gehad, video-bellen met de oudste en Kimbles kwam met de kleintjes. Nou doe ik op de dag voor de rest niet veel ermee, hooguit een stukje gebak maar omdat we allemaal even krap zitten, besloot ik gevulde courgette te maken. Deed ik voor het eerst en heerlijk was het, met  rundergehakt, uitje, paprika en stukjes tomaat, daarover heen Parmezaanse kaas en een half uurtje in de oven. Miro mijn kleinzoon wilde alleen reifkoeken, oké die dan ook erbij gemaakt. Onze buikjes hadden weer teveel van het goede.

Natuurlijk ook de gedachte aan mijn eigen moeder, ze is helaas niet meer onder ons. Ik moet er niet aan denken zou ze leven in deze corona-tijd, helemaal geen bezoek, hoewel ze in haar laatste jaren toch goed werd verzorgd in het bejaardentehuis. Je blijft ze missen, net als mijn vader die al in 2003 overleed. Gelukkig hoeven ze dit niet meer mee te maken.

Vandaag een vergadering bijgewoond in het centrum na een maandenlange lock-down. Ik mis het werk ontzettend en blij om mijn stuurgroep-collega’s weer te zien en ook meningen van hun te horen over de crisis. Er werd eerst een inschatting met een meetlint gemaakt hoeveel anderhalve meter nu werkelijk is. Ik was verbaasd om de afstand, langer dan ik dacht en klopt het winkelwagentje ook niet in de supermarkt. Mijn anderhalve meter gevoel strijkte zo wie zo niet met de richtlijnen van de overheid maar we moeten ze toepassen en de veiligheid in het centrum kunnen waarborgen en hoe doe je dat. We moeten met creatieve oplossingen komen en daar gaan we nu over buigen. Om de drie weken een meeting met elkaar en we zien wel waar het naar toe leidt maar we gaan ons best doen om in september weer open te gaan. Er kan nog van alles gebeuren, het is de vraag of er nog een golf komt, vooral gezien de versoepeling en mensen lakser beginnen te worden.

Thuis goed bezig met de engelen-energieën en krijg boodschappen door om onder anderen channelings te maken en vooral mijn rustmomenten te nemen. Ik weet niet in wat voor vorm ik dit ga doen. Mijn creativiteit laat wel eens te wensen over en ook daarover kreeg ik ingevingen door. Niet gedacht dat dit zo snel zou gaan, het heeft zijn werking die cursus en transformeert door schrift en er mee bezig te zijn. Heb trouwens een pagina aangemaakt met energie-kaarten die de moeite waard zijn om op je te laten inwerken. Ze zijn niet recent, wel door mij gemaakt, maar nog steeds relevant om te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *