Het jaar van de tijger 2022

Het jaar van de tijger begint op 1 februari, tot dan zitten we nog even vast aan de os. Vergeleken met wat nu komt, was deze zacht en vooruitstrevend. Het leek alles ook te mooi om waar te zijn, de os die de dans ontspringt. De tijger gaat de eerste plaats innemen, hij is de koning , een symbool van kracht en moed.  Hij gaat verandering brengen, echter ten goede of ten kwade. Het lijkt dat dingen stagneert, maar niks is minder waar.

Het wordt een heftig jaar, een rollercoaster. We dachten dat we er al in zaten maar het wordt een graadje erger, eentje van strijd en tegenstrijdigheden. Ik voel een doorzettingsgebied wat verandering brengt. Blijf positief want de tijger verdrijft het kwaad, hij gaat het afmaken.

De tijger staat in 2022 in het teken van water en is sterker dan vuur. Hij is zelfverzekerd, neemt geen voorbereidingen en is een doener.  De drift en woede heeft helaas ook een keerzijde, want wanneer dit opkomt zullen er ook onschuldigen vallen. Het gaat gepaard met veel wilde emoties op wat voor gebied dan ook.

Een onvoorspelbaar jaar dus met veel uitdagingen, d’r op of d’r onder, ook al lijkt het niet goed, het is altijd ten goede vanuit het hogere perspectief. Uitleggen heeft geen zin, praatjes of discussies doen er niet toe, de tijger doet wat die moet doen. Wees wel verzekerd van zijn rechtvaardig heid, dat is zijn sterke kracht. Het zal in ieder geval indrukwekkend worden. Als je voor iets wilt gaan, moet je het nu in het jaar van de tijger gaan doen.  Als het in het grotere plaatje past, zal het zeker lukken. Wees extra bewust waar je je geld aan uitgeeft, het zou zomaar voor niets kunnen zijn.

Voor iedereen een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *