Manieren om met anderen Kerst te vieren

 

Zelfs als je iemand niet kent, doe een gebed voor iemand die het nodig heeft of maak een goede intentie in je gedachte naar een persoon of situatie.  Het is zo weinig maar de impact is groot. Het is een positieve energie die transformeert en ook in jezelf gebeurt iets. 

Denk eens aan iemand die niks heeft en blij zou zijn met een cadeautje of geef iets aan een stichting, een goed doel, een zwerver die blij zou zijn met een euro of  een kerstkaart voor iemand die alleen is. Het hoeft allemaal niet groot te zijn. Het zijn juist de kleine dingen die het doen en het verschil maakt.

Schrijf kerstkaarten, het is zoveel leuker om een geschreven kaartje te ontvangen. Ik voel me er zelf net zo goed schuldig aan, omdat via het internet goedkoper  is en snel, maar zeg nou zelf, de kerstkaarten die je er ook voor terug krijgt, de gedachte dat iemand aan je denkt en het maakt het net iets persoonlijker en gezelliger, al is het naar personen in je directe nabijheid,.

Gebruik social media , geef likes en deel  je kerstgedachten en plaatjes. Ik doe dat ook veel te weinig, teveel  om handen, en een ander gooit je er weer dood mee, maar ook dit is een manier om Kerst samen te vieren en te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *