Vreugde

Danielle Hermeler gaf interviews af via video’s,  een retraite met 7 inspirerende mensen op spiritueel gebied en met de vraag wat magie van ascensie voor hen betekent.

Hier geef ik mijn korte bevindingen in mijn eigen woorden  en gedachten over die video’s en wat voor boodschappen en inspiratie ik er voor mezelf uithaalde.

2 Cathalijne Filippo

Bij dit interview nam vreugde een grote plek in.  We zouden de intentie meer op plezier moeten leggen. Ook hier ligt een transformerende werking in, indien je je daarop focust.  Het de ruimte geven en willen zien.

Je kan dit aanleren door meer vreugde te willen ervaren en het plezier te vinden in de meest eenvoudige dingen. Meer vreugdevolle meditaties doen en door je dagelijks te gronden, wat erg belangrijk is. Ik zelf heb de neiging om meer vanuit mijn hoofd en geest bezig te zijn, die alle kanten opgaat, maar niet in het nu. Ik moet dit en dat nog doen of ik ga terug naar het verleden, herinneringen of traumatische ervaringen ophalen, relativerend of analyserend, ook blije gebeurtenissen. Echter geeft dit niet het geluk voor het moment van je hele zijn door de dag heen. Je bent immer elders en geeft het gevoel van hoe je was.  Dus meer met beide voeten op de grond staan, aarden.

Daarnaast, dit is niet goed of slecht, maar trilling verhoogt door vreugde en is lichter dan door tragische gebeurtenissen.

Cathalijne gaf een aardester-chacra-meditatie.  De aardester-chakra ligt zo’n 30 cm onder je voeten en hoort bij de Nieuwetijds-energie.  Het haalt het licht naar binnen als je goed gegrond bent en vandaar verhoogt het je trilling.  Bij mij kwam veel  oranje licht door en op het einde waren er  twee wegen die je kon bewandelen.  De 1e  een 3D weg en de 2e een 5D weg.  Bij de 1e voelde ik niets en er kwam ook niets door, maar bij de volgende het pentagram.  Het zal later wel uitwijzen wat ik daarmee kan.

Verder gaf ze aan dat als je openstaat voor synchronisaties, dit ook een soort magie is om tekens, toevalligheden en boodschappen te ontvangen.

Als laatste gaf ze 3 boodschappen mee: gronden, luisteren naar je hart en volg je vreugde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *