Zielsmissies door liefde en vertrouwen

Video-Retraites door Daniëlle Hermeler

Een  video-reeks met 8 sprekers over het onderwerp “Jouw zielsmissie ontsluierd” waarbij ik mijn eigen samenvatting maak. Mijn notitie-vel klaar om aantekeningen te maken en aangeef wat ik erbij voel en ervaar.

3 Margaretha de Vries

Hoe kan je in verbinding komen met je zielsmissie? De enigste weg is door liefde en vertrouwen.  Wij zijn allemaal de Goddelijke Vonk  op Aarde om mekaar te helpen en te ondersteunen.  Gewoon naar elkaar luisteren en met liefde aandacht geven. Dit is Margaretha, de eenvoud zelfer waar ik juist zo van houd. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk gaat.

Om je zielsbinding te vinden, pak je iedere dag een kaarsje, doe een gebed of je mediteert en schrijven.  De intentie op je dag inzetten en geef mooie gebaren naar anderen toe. Begin klein en maak je keuzes vanuit je hart.  Ook dit zijn zielsmissies en dat hoeven geen grote dingen te zijn.

Weet dat niks zeker is, alleen God is zeker en er is altijd hoop. In de box van Pandora opent zich steeds boodschappen. Wees bewust dat je nooit alleen bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *