17 De dromer

Ze geloven dat het leven eenvoudig, ongecompliceerd en goed kan zijn. Hun belangrijkste doel is gewoon om gelukkig te zijn en dingen goed te doen. Ze worden geroepen door een verlangen naar zuiverheid, goedheid en eenvoud.

Ze zien het beste in alles en iedereen en kunnen genieten van de kleine geneugten van het leven.

De dromer kan zich terugtrekken in fantasie, vooral om problemen te vermijden of te ontkennen. Ze kunnen naïef zijn in algemene kennis en in hoe ze de wereld zien.

Hun toon is nostalgisch en zachtaardig. Ze kunnen vol zitten met vintage en charme.

Richten zich op voorspelbaarheid, eenvoud, zekerheid en het positieve, hoopvolle ideeën. Eenvoudige en nostalgische beelden. Een dromer streeft naar goedheid, het “juiste”, moreel boven immoreel gedrag en vriendelijkheid boven hebzucht.

-Jamie Thomson

Erg opmerkzaam – altijd observeren ze hun omgeving en analyseren ze anderen. Echte introverte mensen, ze zijn een beetje als een kokosnoot – het kost wat tijd om hun buitenkant te kraken, maar degenen die dat wel doen, zullen een zorgzame, hartelijke en interessante ziel ontdekken. –Good&Co

We hebben allemaal dromen. Of ze nu groots of schijnbaar onbelangrijk zijn, deze kleine zaadjes betekenen de wereld voor de individuele dromers. Zelfs de grootste dromers waren ooit gewone mensen met hoop, aspiraties en verlangens. Het is alleen door grote inspanning en vastberadenheid dat deze dromen werkelijkheid werden.

Het hebben van een sterke grip op je dromen voorkomt dat je opgaat in de menigte en met de stroom meegaat. Je gaat je als individu meer ontwikkelen met een duidelijker gevoel van wie je bent en wat je nodig hebt. Dromen stimuleren tegelijkertijd onafhankelijkheid en laten je ook op een veilige manier nadenken over wat je echt uit het leven wilt halen. Alsof je diep in je eigen glazen bol kijkt, geven je dromen inzicht in wie je op dit moment bent. Hierdoor kunnen je dromen veranderen, afhankelijk van je huidige omstandigheden. Wanneer je in harmonie bent met je dromen, word je in harmonie met jezelf.

-hsbc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *