Sjaal en volgend project

Mijn lama-wollen sjaal is klaar. Ik heb nog gedacht om er kwastjes aan te maken, maar er was al een boord aan. Dit zou dan niet tot zijn recht komen en heb het zo gelaten. Vond dit toch wel mooier. Van dezelfde wol had ik al een trui gemaakt en weet dat die super warm is.

Nu op naar het volgende traject, de mystery blanket. Ze zijn al van start gegaan op 30 november. Niemand weet hoe het patroon in zijn geheel uit ziet. Iedere maand krijgen we een deel en het 1e patroon is al online. Nou het ziet er veelbelovend uit, alleen ik moet nog beginnen. De complete doos met garen staat nog klaar, echter had ik niet de juiste naalden en al helemaal geen steekmarkeerders. Dus daar moet ik nog even op wachten. Het patroon zelf van het 1e deel ziet er prachtig uit, maar het wordt geen makkie alhoewel ik toch veel gehaakt heb. Het is weer helemaal inkomen en goed lezen. Er komen granny’s in voor, kralen en borduurwerk. We gaan het zien wat er van komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *